Can Be
Image default
Auto

Bij 123-theorie weet je zeker dat je slaagt!

Woon jij in Klundert, Zevenbergen of Oosterhout? Je kunt je vandaag nog opgeven voor onze auto theoriecursus Breda. En dat geldt ook voor iedereen in Teteringen, Molenschot en andere plaatsen vlakbij Breda.

Het werkt als volgt: je meldt je online aan, krijgt van ons een bevestiging en we treffen elkaar op de dag van de theoriecursus en het examen. Inderdaad beide vallen op één en dezelfde dag. In de ochtend krijg je door professionele docenten alle belangrijke dingen uitgelegd.

‘s Middags vindt het examen plaats. 123 Theorie heeft als uitgangspunt dat iedereen kan slagen. Ook als je last hebt van faalangst, als je dyslectisch bent, als je ADHD hebt of als je moeite hebt met de Nederlandse taal. Ons team is op alles voorbereid. We zijn bereid al onze leerlingen voor de volle 100% te steunen om dat felbegeerde theoriecertificaat te halen. Met een bijzonder hoog slagingspercentage weten we ons te onderscheiden van concurrenten en daar zijn we meer dan trots op.

Omgeving Arnhem

Je wilt een theoriecursus in Arnhem volgen en het liefst op korte termijn. Dat kan! Op www.123-theorie.nl staan alle aankomende cursusdagen vermeld. Als er geen plek meer is, staat er ‘VOL’ bij. Op alle andere dagen ben je meer dan welkom bij 123 Theorie. Om jou en je medeleerlingen zo optimaal mogelijk voor te bereiden op het examen, krijg je tijdens de cursus de gelegenheid te oefenen met recente examenvragen. Zo weet je meteen hoe het examen er uit ziet, hoe vragen worden geformuleerd en wat essentiële punten zijn.

Hoofdcategorieën bij het examen zijn: verkeerstekens, verkeersgedrag en verkeersregels. Maar ook milieuzones en bijzondere bepalingen voor gehandicapten kunnen aan de orde komen. In Nederland is het zo dat iedereen die aan het verkeer deelneemt, de verkeersregels en -borden moet kennen. Die borden en regels zijn ooit in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat alle verkeer zo gestroomlijnd en veilig mogelijk plaatsvindt.

https://www.123-theorie.nl/