Can Be
Image default
Management

Good business ideas to start

 

Goede zakelijke ideeën om te beginnen

 

Moderne Jeepney Franchise

 

Image Credit: Yahoo! News

 

Met ingang van 2017 zijn er landelijk 220.000 geregistreerde openbare jeepneys, maar 90 procent daarvan is al meer dan 15 jaar in dienst.

 

Een moderne jeepney franchise zal u toelaten om een vloot van nieuwe jeepneys die zijn goedgekeurd door het Department of Transportation (DOTr) te exploiteren. En hoewel het aantal jeepneys langzaam afneemt, zullen ze nooit verdwijnen.

 

Er is behoefte aan dit soort vervoer, dus de vraag zal er altijd zijn.

 

Esports Team

 

Afbeelding Credit: Dota Buff

 

Wist je dat sommige Dota 2-spelers hier in ons land consequent miljoenen peso’s opstrijken met toernooien?

 

Dat klopt, miljoenen. En we hebben het hier niet over teamwinsten van 1 miljoen peso’s, maar over miljoenen potwinsten die bij elkaar opgeteld bijna de honderd miljoen peso’s kunnen bereiken. Google “TNC team earnings” en je zult precies zien waar ik het over heb.

 

TNC is een lokaal Dota 2 Pro team.

 

Met de juiste spelers en middelen kan een esports team toernooien gaan winnen in binnen- en buitenland en het grote geld binnenhalen. Wie weet?

 

E-sports is niet zoals basketbal, je hoeft niet lang te zijn en gezegend met basketbalgenen om een serieuze concurrent te zijn (bedrijven zoals TaskUs zijn ook begonnen met investeren om hun eigen esports team te starten).

 

En teams als TNC bewijzen dat we kunnen concurreren en tonnen potgeld kunnen winnen in een competitieve arena.

 

Vloot voor bedrijfsmodellen in de gedeelde economie

Toen Grab en Uber voet aan de grond kregen in de Filipijnen, begonnen duizenden autobezitters hun eigen voertuigen te besturen als bijverdienste. Anderen hadden grotere plannen en begonnen meerdere auto’s te kopen en chauffeurs in te huren, vergelijkbaar met het concept van het bezitten van een vloot taxi’s.

 

Ride-sharing platformen zoals Angkas, JoyRide, en Move It worden stilaan een essentieel onderdeel van het leven van duizenden pendelaars in de metro vandaag.

 

Alle drie zijn ze gemodelleerd naar Uber, en hetzelfde kernconcept van fleet ownership kan worden toegepast (bezit meerdere Angkas licenties en huur verschillende rijders, bijvoorbeeld) met u die het geheel runt als de operator/eigenaar. 

 

Het concept is niet alleen beperkt tot een rit-hailing platform zoals Grab. Je kunt dezelfde kernstructuur ook toepassen op andere zakelijke ondernemingen.

 

Delende economie platforms zoals Raket.PH, Gawin.PH, CleaningLady.PH, en MyKuya, dienen als online marktplaatsen waar u professionals en freelancers kunt inhuren om taken uit te voeren.

 

Anderen, zoals Transportify en Mober.Delivery bieden logistieke diensten waarmee u voertuigen kunt huren om uw spullen te vervoeren.

 

Door hetzelfde raamwerk toe te passen, kun je je eigen vloot van serviceprofessionals of transportvoertuigen creëren en service verlenen via deze online marktplaatsen.

 

Woede kamers

 

Afbeelding: Laprensalatina.com

Rage rooms zijn plaatsen waar mensen binnen kunnen komen en spullen in elkaar kunnen slaan met het doel om opgekropte woede te ventileren.

 

Sommigen zeggen dat het therapeutisch is, omdat de daadwerkelijke fysieke daad van het vernietigen van dingen stoom en stress afblaast. Rage rooms (soms ook smash rooms of anger rooms genoemd) bestaan al een tijdje en zijn te vinden in verschillende steden over de hele wereld. 

 

Kantoor Pods

 

Dit zijn in wezen geluiddichte kantoortjes, ongeveer zo groot als een doorsnee kantoorhokje, die overal kunnen worden geïnstalleerd. Het doel is om gebruikers een ruimte te geven waar ze kunnen werken en privacy hebben.

 

In Japan zijn ze algemeen bekend als Telecubes, en ze zijn te vinden in hotels, gebouwen en zelfs buurtwinkels. Ze bieden een handige en degelijke ruimte om dingen te doen, of het nu voor het werk is of voor persoonlijke zaken. 

 

Mobiele intraveneuze therapie

“IV”, wat staat voor intraveneus, is een methode voor het toedienen van vloeistoffen aan het lichaam via de aderen. IV-therapieën worden toegediend door professionele zorgverleners om ervoor te zorgen dat de juiste procedures worden gevolgd.

 

De feitelijke IV-oplossing zal variëren afhankelijk van de behoeften van de klant. Sommige infusen bevatten verschillende soorten vitaminen en mineralen, antioxidanten, en zelfs antibiotica.

 

Een mobiel infuusbedrijf kan functioneren als een dienst per sessie (kan bij de patiënt langskomen) of als een kiosk voor walk-in klanten.

 

ADU (Accessory Dwelling Unit)

 

Hoewel het een relatief nieuw concept is, is ADU een andere investering waar Filippino’s naar kunnen kijken. Deze extra appartementen dienen als secundaire woningen of ruimtes die gedeeld worden met de primaire woning voor betaalbare alternatieven. 

 

Volgens de statistieken zijn CALABARZON, Western Visayas en Central Visayas drie van de meest prominente migratieplaatsen in de Filipijnen in 2018. Personen ouder dan 15 jaar hebben migratie (regionaal of lokaal) ervaren in de Filipijnen voornamelijk voor educatieve doeleinden. 

 

Met deze inzichten zullen ADU’s waarschijnlijk gedijen in gebieden waar er kantoren of hogescholen in de buurt zijn. Het zal een pluspunt zijn als uw locatie ook in de buurt van een toeristische plek ligt! Deze economische accommodaties bieden een win-win situatie voor de bedrijfseigenaar en degenen die op zoek zijn naar accommodaties tegen concurrerende prijzen in de metro. 

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/47-de-auto-wassen-zonder-te-krabben-zo-gaat-het/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/