Can Be
Image default
Food and Drink

Waarom u het beste vis kunt bestellen bij een specialist

Het is belangrijk om goed op te letten welk bedrijf u kiest om uw vis bij te bestellen. Alleen dan weet u zeker dat u goede, verse en vooral lekkere vis ontvangt. Als u uw vis bij Fieret’s Vishandel bestelt zit het sowieso goed. Met het uitgebreide assortiment heeft u genoeg keus. Als u vis komt kopen is het fijn dat u hierbij hulp krijgt van een specialist. Die gaat namelijk met veel zorg om met de producten. Daarnaast beschikken over ruime kennis van de diverse soorten vis, maar ook van andere producten als schelp- en schaaldieren. Welke vis is het lekkerst voor op de BBQ? Wat voor groentes passen bij gerookte zalm? Tijdens uw bezoek aan de winkel worden al uw vragen door een specialist beantwoord.

Snelle levering van de vis die u wilt kopen

Nodigt u graag al uw vrienden en familie uit omdat u hen wilt trakteren op een heerlijke maaltijd? Maar vindt u lastig om de tijd te vinden om naar de winkel te gaan? Bij Fieret’s Vishandel is het geen probleem. In de webshop kunt u uw vis online bestellen. Afhankelijk van welke dag u de vis koopt, ziet u wanneer het geleverd wordt. Bestelt u de vis vandaag vóór 17:00 uur, dan wordt deze meestal twee dagen later bezorgd. Is het vandaag bijvoorbeeld woensdag, dan ontvangt u vrijdag uw gekochte vis. Mocht uw bestelling geplaatst worden op donderdag of in het weekend, wordt deze vaak geleverd op woensdag. Op die manier heeft u duidelijk inzicht in de levertijd en wanneer u moet bestellen om uw heerlijke vis op tijd thuis te hebben.

Eerlijk advies over de vis die u wilt bestellen

Lijkt het u heerlijk om een keer luxe te doen met het avondeten door een bijzondere vis te bereiden? Maar weet u nog niet welke vissoort u dan moet kiezen? De specialisten bij Fieret’s Vishandel helpen u hier graag bij. Zij geven u gepast advies over de vis die u wilt bestellen. Daarnaast lopen ze met u het uitgebreide assortiment door. Op die manier weet u zeker welke vis u moet kopen. Het is ook mogelijk om uw vis online te bestellen. Op het moment dat u dat doet, wordt de vis voorzien van een speciale verpakking. Deze bestaat uit een IceGelPack die om de vis zit en een speciale doos waarin het vervoerd wordt. Daarmee garandeert Fieret’s Vishandel dat de vis die u koopt ook daadwerkelijk vers bij u wordt geleverd.